Wijn op maat

Wijn op maat

Als een enkeling bieden wij de mogelijkheid voor restaurateurs of grootafnemer om een eigen wijn te laten maken. Hierin zult u indien gewenst op dezelfde wijze als de wijnboer betrokken worden bij de keuzes van het wijn maken. Denk hierbij aan de selectie van rassen, gistsoorten en eventuele sur-lie of houtrijping. Dit zijn enkele mogelijkheden om de stijl van het  bedrijf te verwerken in de wijn. Het type fles, het ontwerp van het etiket en de bezorging kan compleet worden verzorgd door Neerlands Wijnmakerij.

U zult in een aantal rondes nauw betrokken worden bij de selectie van rassen of basis wijnen, aan de hand hiervan word de stijl van vinificatie bepaald. Wij zullen u vervolgens een aantal verschillende basiswijnen of assemblages presenteren om het vervolgens te verfijnen. Het is gebruikelijk om dit zowel met de zwarte als de witte brigade uit te voeren, zodat de persoonlijkheid van het totale bedrijf in de wijn wordt verwerkt. Nadat de wijn is samengesteld zullen wij met u de mogelijkheden bespreken voor het etiket en het ontwerp.

Wij beschikken over de mogelijkheid om uw wijn te versterken of mousserend te maken.

Voor welke restaurants produceren wij hun signatuur wijnen?

-Restaurant Twenty2, Apeldoorn

-De Librije, Zwolle

-De Swarte Ruijter, Holten

-Restaurant Bouwkunde, Deventer

-Restaurant Raedthuys, LochemAssestment 10